Tuesday, May 27, 2008

weird tag

Tagged by Cybernetic Mind.



Salam Sejahtera Kengkawan Semua,Ini adalah Tag Kedua ciptaan aku.

Penddekkan cerita macam ni:-

Dalam gambar ade dokumen,
Dokumen tersembunyi tak boleh lihat,
Pelbagai kaedah menyorok dokumen,
Cuba lah carik jangan penat.

Tips:- Klikkan gambar.. (gambar yg kat atas tuh) Save dulu gambar ni pada format *.jpg. Gunakan kaedah open with --> Winzip @ Winrar untuk melihat kandungan fail ini. Isikan nama anda dalam fail yang dikepilkan, kemudian tag 10 orang kengkawan anda lah~ Dengan ini senarai nama semakin bertambah....

Ok, done copy paste thingy. I do not think I do this correctly. But at least I try my best ;)
I want to tag :

5 comments:

cybernetics mind said...

sori laa faizal....tk beraper correct ler...There's supposed to be ur particulars in the list too (ur name shud be in the third place)U shud key in ur name and then save it before u paste it back to ur blog....

tak per....take ur sweet time....I know u can do it....gud luck

Mr. Azman said...

ye betoi... tak betoi laa.
adakah kamu cuma cut n paste saja.

Nama kamu pon tadek dalam senarai nama. Kalau betoi kamu menjawab tag, kompom kamu letak name kamu.

Maka dengan ini tag kamu masih belum sah!

Maaf ya.
Kreuger® a.k.a pemilik TAG~

Faisal Admar said...

Alamak. Ampun... dah pening dah ni. Dah try buka dengan rar kenapa tak boleh juga? Macam mana nak buka nih?

紅燒魚takesi said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情